Властта се опитва да оневини истинските виновници за нередностите в

...
Властта се опитва да оневини истинските виновници за нередностите в
Коментари Харесай

„Възраждане“: „Прах в очите“ са акциите в ДАБЧ и срещу бизнесмени

Властта се пробва да оневини същинските виновници за нередностите в Държавната организация за българите в чужбина (ДАБЧ), разгласи през днешния ден водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов на среща със столични гласоподаватели.
„ Видите ли там имало незаконна група, но този, който е назначил босът на незаконната група, съгласно прокуратурата, той не знаел. Те си го създали сами, разбираш ли, а пък Вътрешна македонска революционна организация, които са поръчителите, които са назначили този човек отпред на организацията, те не знаели. Е, по какъв начин става тази работа? “, реторично запита той.

Подобни били и показните акции против семействата Баневи, Арабаджиеви, които бяха избрани като опит за „ прахуляк в очите “, с цел да се пренасочи гневът на обществото към обособени лица, вместо към ръководещите.

Костадинов разгласи още, че Комисията за отбрана на персоналните данни е глобила с 10 000 лв. неговата партия „ Възраждане “ за недействителен автограф в подписката за присъединяване в последните парламентарни избори.

Максималната глоба е наложена поради един-единствен автограф, изясни Костадинов и назова това „ политическа принуда със законови средства “.

„ От тези пет хиляди подписа се оказа, че има внимание един, който е недействителен и надлежно от предходната година до момента Комисията за отбрана на персоналните данни организира едно брутално следствие, което продължава година и половина доста тежко. И преди два дни получихме ние едно такова уведомление, в което се споделя, че ще бъдем санкционирани с 10 хиляди лв., което е оптималната санкция, планувана в закона “.

На последните парламентарни избори „ Възраждане “ се оказа единствената извънпарламентарна партия, която поради постигнатия резултат, имаше право на държавна дотация, само че се отхвърли от нея. Следващата цел на групировката е влизане в Народно събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР