Властта отговори на критиките на Румен Радев по конспекта. Държавният

...
Властта отговори на критиките на Румен Радев по конспекта. Държавният
Коментари Харесай

Властта отговори на Радев: Правителство не се уволнява с интервю

Властта отговори на рецензиите на Румен Радев по конспекта . Държавният глава употребявал трагичния боен случай за политически цели . Разбилият се вертолет Ми-17 е най-новият, с който разполагаме , стана ясно на брифинга в Народното събрание от военния министър Красимир Каракачанов.

 Българска социалистическа партия нападна кабинета с избор на съмнение за сигурността
Българска социалистическа партия нападна кабинета с избор на съмнение за сигурността

Правителството не е способно да подсигурява сигурността на хората

Ремонтът на техниката ни отнемала най-малко година . Поддръжката пък се бавела поради Закона за публичните поръчки. Такъв е казусът с хеликоптера , разясни той. Министерството на защитата не е изоставило проекта си за модернизацията на техниката. Пълно схващане имало от страна на премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов по военната тематика .

Заради трагичния случай Каракачанов е забранил всевъзможни действия на Министерство на защитата за три дни . Военният министър отдаде почитание към военните.

 Румен Радев: Лобизмът убива
Румен Радев: Лобизмът убива

Предвидените пари за рационализация изтекли в саниране

Финансист номер едно Владислав Горанов е заинтригуван от внушенията на президента, че кабинетът не бил сполучлив . Мнението му е, че очевидно на президента му е тясна дрехата, съшита му от Конституцията .

Никой не може да уволни това държавно управление по изявление , безапелационен бе министърът на финансите. Властта не разбирала къде и на кого не е угодила.

Председателят на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов е обезпокоен, че един драматичен случай е станал мотив за политическо опълчване . С всичко това, което през днешния ден се изговори, се цели нажежаване на политическото напрежение и остро опълчване на секторните политики , счита той.

Цветанов вярвал, че всички ще замълчат и всички виновни институции ще отдадат респект на починалите във вчерашния драматичен случай . Президентът Радев употребява всяка една опция, с цел да се нарежда чисто политически, счита Цветанов. За следващ път той потвърди, че е президентът на Българска социалистическа партия , разкри той.

На строителния министър Николай Нанков се падна достойнството да отговори на президента Румен Радев за санирането. Държавният глава се отдалечавал от ролята си на обединител на нацията , сподели Нанков. Той работел с хора, които хал хабер си нямали от държавно ръководство , по думите му.

Не трябвало националната сигурност да се опълчва на санирането . Ще си вземем поуките, даде обещание министърът и прикани президентът да каже дали е за програмата или против нея . Едва тогава щяло да се реши продължава ли програмата за саниране или не.

Светлана Ангелова, член на обществената комисия, посочи, че хората с увреждания са приоритет за ГЕРБ . Работна група взаимно с майките на деца с увреждания работи по нормативната база. Това е една сензитивна тематика, сподели тя. Не трябвало да се спекулира с тематиката. Проблемите, съгласно Ангелова, се решавали с разговор. Според нея ще имаме съответни решения.

Обединените патриоти пък дефинираха президента като некомпетентен политик . Лош знак били рецензиите му към властта. Възмутени са, че президентът употребявал един драматичен случай за евтина политика. Управляващите се забавили с следващия избор, съгласно Обединените патриоти. Имат право да предизвикват подобен ход. Поезия и прозаичност, само че не и причини се чули от брифинга на Позитано 20, съгласно ръководещите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР