Властта е решила да започне тотални гонение на опозицията с

...
Властта е решила да започне тотални гонение на опозицията с
Коментари Харесай

Властта решила да гони опозицията

Властта е решила да стартира тотални гонение на опозицията за да потуши всенародното неодобрение против корумпираното ръководство на страната. Това съобщили пред Фрог Нюз няколко самостоятелни един от различен политици. Решението да се погнат недоволните било взето тази заран.

Решено било на прицел да са водачи, публични фигури с огромно въздействие върху хората, компании, за които се допуска, че оказват помощ по някакъв метод на протестиращите. Според източниците ни в ролята на бухалка ще влязат всички вероятни държавни институции – Национална агенция за приходите, Прокуратура, КПКОНПИ, Министерство на вътрешните работи, както и останалите контролни органи. Както е известно при всяка акция на полицията от всички протестиращи се изискват персоналните им документи, а сега тече усилена инспекция кой с какво се занимава и какво имущество има.

Политици настояват, че министър председателят Бойко Борисов е взел решение в неделя вечерта да подаде оставка. Потвърждение за вчерашното решение на Борисов да си тръгне е и поста му във фейсбук с двете му внучета. Снимката, несъмнено, провокира вълна от възмущение поради фактът, че безусловно неприемливо е деца да бъдат употребявани за агитация и политически внушения. При сходни случаи нееднократно сме били очевидци по какъв начин стремително се самосезира Агенцията за протекция на детето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР