Властта е дошла чрез избори. Не е важно на чия

...
Властта е дошла чрез избори. Не е важно на чия
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: ДПС ще спечели най-много от предсрочни избори

Властта е пристигнала посредством избори. Не е значимо на чия страна е правото, а на чия страна е правото за ръководство. Това съобщи в предаването "Събуди се " по Нова телевизия политологът доцент Стойчо Стойчев.

"Едни споделят, че властта не е законна, други декларират, че хората на площада не съставляват цялото публично мнение ", сподели още той.

"Усещането на хората на площада е, че са изгубили всички права ", разяснява по тематиката политологът Теодор Славеев.

"Неразрешена е формата на митинг посредством блокиране на придвижването по пътищата. Хубаво е да се чуят настояванията. Ако превърнем крайността в обикновено, то нищо хубаво не ни чака. Така и двете страни ще се радикализират, което води до конфликти. Хубаво барикадиралите се сами да отстранен лагерите ", съобщи доцент Стойчо Стойчев

Това е малко по-крайна форма на митинг, съобщи Славеев за палатковите лагери в центъра на София.

"Хората на площада не желаят да споделят с ръководещите. Фандъкова бе уравновесена във връзка митингите - тя съобщи, че промени ще се случат, само че прикани за схващане и към другите поданици на града, освен на протестиращите ", сподели доцент Стойчев.

Славеев съобщи, че Движение за права и свободи са в съпротива, само че те не са на митингите.

Доган през вчерашния ден пожела триумф на жителите на "Росенец ", което аз разгадавам като противоположното. "Явно Доган добре си е решил нещата, с цел да се появи по този начин ", добави той.

"ДПС ще завоюва най-вече от предварителни избори - поради пандемията гурбетчиите са тук, ДОСТ не съществува, а смесените райони ще се задействат, съобщи политологът и доцент.

От крайни позиции единствено сме си патили, разяснява доцент Стойчо Стойчев. Според политологът Теодор Славеев гражданската интензивност ще се ускори през есента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР