Властите в цяла Европа се опитват да отговорят на случващото

...
Властите в цяла Европа се опитват да отговорят на случващото
Коментари Харесай

Вместо сняг: Кокаин с все по-добро качество залива Европа frognews.bg

Властите в цяла Европа се пробват да отговорят на протичащото се като при започване на януари идната година белгийската митническа работа ще разгласи нов метод и детайлности за съдействие с холандските си сътрудници в битката с наркоразпространението.

Новината идва на фона на неотдавнашен отчет на Агенцията за опиатите на Европейски Съюз. В него се показва, че близо 2,2 милиона лица на възраст от 15 до 34 години са употребявали кокаин през годината преди изследването и прибавя, че използването и наличността на кокаин остават на историческо високо равнище. 

Директорът на организацията Алексис Гусдил показва, че пазарът на кокаин е станал " по-разнообразен и динамичен " и дъпълва, че това е довело до " рекордни равнища на наличност, възходяща корупция и по-големи здравословни проблеми ". 

Правоприлагащите органи също се пробват да се задействат, с цел да се оправят с наличието на мексиканските картели на черния пазар на опиати в Европейски Съюз. В скорошен взаимен отчет на Европол и Администрацията за битка с опиатите на Съединени американски щати бяха изразени опасения, че " съдействието сред мексиканските незаконни дейци и основаните в Европейски Съюз незаконни мрежи може да продължи да се развива “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР