Властите в Съединените щати възнамеряват да изпълнят разпоредбите на американския

...
Властите в Съединените щати възнамеряват да изпълнят разпоредбите на американския
Коментари Харесай

САЩ се готви да наложи нови санкции срещу Русия - заради Скрипал

Властите в Съединените щати имат намерение да изпълнят наредбите на американския закон за химическите и биологически оръжия и да вкарат втори пакет наказания против Русия, заяви представителят на Държавния департамент Хедър Науърт, съобщи БГНЕС.
" Възнамеряваме да действаме в сходство с предписанията на закона за химическо и биологическо оръжие, в който са написани спомагателни наказания ", означи тя.
Според нея външното министерство на Съединени американски щати не е в положение да " удостовери, че Руската федерация извършва условията на американския закон за химическите оръжия ". " Държавният департамент организира съвещания с Конгреса по отношение на идващите ходове ", добави Науърт.
Най-късно до 6-ти ноември Държавният департамент трябваше да показа пред Конгреса на Съединени американски щати оценка за осъществяването от Руската федерация на изискванията, записани в закона за химическо и биологическо оръжие. От Външното министерство на Съединените щати обаче не са показали сходен документ.
През август Съединени американски щати вкараха антируски наказания във връзка със " случая Скрипал ". Вашингтон забрани доставки за Русия на голям брой артикули с двойно предопределение, само че направи редица изключения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР