Властите в руската Белгородска област решиха учебната година във всички

...
Властите в руската Белгородска област решиха учебната година във всички
Коментари Харесай

Учебната година в пограничните райони на Белгородска област ще приключи предсрочно

Властите в съветската Белгородска област взеха решение образователната година във всички погранични общини да завърши предварително още от на следващия ден, с цел да се подсигурява сигурността на децата, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на ТАСС.

 

Губернаторът Вячеслав Гладков написа в " Телеграм ": " Беше взето в допълнение решение, че ще прекратим образователната година във всички седем погранични общини, в това число и в Белгородски, Яковлевски и Новосколски градски окръг ".

 

Вчера Гладков заяви, че е попаднал под обстрел в Шебекино, като в границите на денонощието градът е бил обстрелван общо пет пъти.

 

По време на обстрела в Шебекинския регион е умрял един човек, а трима души са били ранени, двама от които са на юношеска възраст. Децата са приети в болница в регионалната детска болница.

 

Тази заран Гладков сподели, че нощта минала умерено в пограничните региони на Белгородска област и че няма информация за обстрел или нови произшествия. Продължава лекуването на ранените деца и при нужда те ще бъдат изпратени в лечебно заведение в Москва, добави той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg