Властите в Рио де Жанейро са започнали разследване на Time4Fun

...
Властите в Рио де Жанейро са започнали разследване на Time4Fun
Коментари Харесай

Бразилия разследва организаторите на концерт на Тейлър Суифт след смъртта на почитателка

Властите в Рио де Жанейро са почнали следствие на Time4Fun - компанията, която провежда концертите на Тейлър Суифт в Бразилия, в това число и този, на който жена умря поради огромната горещина, съобщи ДПА /Пи Ей мидия.

Говорител на полицията разгласи пред Ен Би Си нюз, че се проверява хипотетичното " закононарушение, застрашаващо живота и здравето " на посетителите на концерта на 17 ноември. Рио де Жанейро е една от първите спирки от интернационалната част на турнето Eras, беше претъпкана с хиляди почитатели макар много високите температури.

Сред тях беше и Ана Клара Беневидес Мачадо, която изпадна в безсъзнание по време на втората ария на носителката на " Грами ". Жената умря в болница по-късно същата вечер. Въпреки че повода за гибелта й към момента не е оповестена, здравните управляващи в Рио де Жанейро оповестиха, че дамата е получила кардиореспираторен проблем.

По време на шоуто температурите в Рио се колебаеха към 39 градуса по Целзий - в композиция със 70% мокрота, напомня ДПА. Някои от посетителите на концерта припаднаха, а други се оплакаха от потискаща горещина на стадиона, както и от стеснен достъп до вода. Видеоклип, публикуван в обществените медии след шоуто, сподели задъхващата се Тейлър л Суифт след осъществяването на шлагера й Bejeweled.

Тя отсрочи концерта, плануван за идната вечер поради високите температури, като написа в обществените медии, че " сигурността и благополучието на моите почитатели, сътрудници реализатори и екипа би трябвало да бъдат и постоянно ще бъдат преди всичко ".

Изпълнителката изрази страдание за гибелта на Мачадо в Инстаграм, като написа, че е " обзета от тъга ". В четвъртък основният изпълнителен шеф на Time4Fun Серафим Абреу популяризира видеоизвинение към тези, които " не са имали допустимо най-хубавото прекарване ".

" Знаем голямата отговорност, която носим за организирането на събитие от подобен мащаб, заради което не пестихме старания и запаси, с цел да следваме най-хубавите международни практики в нашата промишленост, с цел да подсигуряваме комфорта и сигурността на всички ", съобщи Абреу.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР