Властите в поне два района в колебаещия се щат Пенсилвания,

...
Властите в поне два района в колебаещия се щат Пенсилвания,
Коментари Харесай

Временно спряха броенето на бюлетини в Пенсилвания

Властите в най-малко два региона в колебаещия се щат Пенсилвания, който обезпечава 20 гласа в Избирателната гилдия, стопираха обработката на бюлетините от общите избори в Съединени американски щати. Това заяви Си Ен Ен, представен от БГНЕС.
Обработката на бюлетини е спряна в окръг Филаделфия, където се намира едноименният град - най-големият в щата. Преброяването на гласовете е краткотрайно спряно и в окръг Алегейни, където се намира вторият по величина град в Пенсилвания, Питсбърг. Според Cи Ен Ен демократът Джоузеф Байдън решително води в двата региона. В щата като цяло републиканецът държи водачеството с 50,3% от гласовете, до момента в който Байдън има 48,5%. 
 Сблъсъци с полицията на протест в Ню Йорк (ВИДЕО И СНИМКИ) Сблъсъци с полицията на протест в Ню Йорк (ВИДЕО И СНИМКИ)
Митингът в поддръжка на справедливото броене на гласовете на президентските избори в Съединени американски щати, който се организира в Манхатън, в центъра н...
По-рано предизборният щаб на Тръмп заведе дело за прекъсване на преброяването на гласовете в Пенсилвания. Според заместник-шефа на щаба му Джъстин Кларк, искът се завежда, с цел да се „ попречи на длъжностните лица по изборите - демократи, да скрият процеса на броене и обработка на бюлетините от републикански наблюдаващи “. Кампанията на Тръмп прикани за „ краткотрайно прекъсване на преброяването, до момента в който не се реализира обикновено равнище на бистрота и републиканците могат да се убедят, че преброяването е намерено и е в сходство със закона “. 
Пенсилвания принадлежи към релативно дребното на брой колебаещи се щати - тези, при които е изцяло неразбираемо коя партия и кой претендент ще надделее. Тръмп и Байдън посветиха забележителна част от времето си на пропаганда точно тук, където Байдън разположи предизборния си щаб. Демократът постоянно обръща внимание на обстоятелството, че е роден в този щат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР