Властите в Пенсилвания съобщиха, чеса издали заповед за арест на

...
Властите в Пенсилвания съобщиха, чеса издали заповед за арест на
Коментари Харесай

Издадена е заповед за арест на заподозрян в убийството на журналиста от Филаделфия Джош Крюгер

Властите в Пенсилвания оповестиха, че са издали заповед за арест на мъжа, обвинен в убийството на журналиста и юрист Джош Крюгер по-рано тази седмица.

Заподозреният е разпознат като Робърт Дейвис, 19, който се счита за въоръжен и рисков, сподели лейтенант Хамилтън Маршмънд от полицейския отдел на Филаделфия на конференция в петък.

Маршмънд сподели, че заповедта „ включва обвинявания в ликвидиране и свързани закононарушения “. Той прикани Дейвис да се съобщи на полицията.

„ Нашата цел е господин Дейвис да бъде арестуван по безвреден метод за обществото, нашите чиновници и самия него “, сподели Маршмънд.

 Полицията във Филаделфия разгласява изображение на Робърт Дейвис, търсен във връзка със гибелта на Джош Крюгер. class= Полицията във Филаделфия пусна фотография на Робърт Дейвис, търсен във връзка със гибелта на Джош Крюгер. Полицията на Филаделфия

39-годишният Крюгер е бил прострелян и погубен рано в понеделник в дома си в квартал Пойнт Бриз в Южна Филаделфия, съгласно полицията.

Журналистът, който беше ударен седем пъти в гърдите и корема, бе разгласен за мъртъв в болница. Не са открити оръжия и не са осъществени арести, съгласно изказване на полицията.

Полицията сподели, че счита, че Крюгер се е опитвал да помогне на Дейвис и са били познати.

„ Той просто се опитваше да му помогне да премине през живота “, сподели Маршмънд, добавяйки, че претекстът не е явен.

На въпрос по какъв начин Дейвис може да е получил достъп до дома на Крюгер, Маршмънд сподели: „ От информацията, която имаме сега, не имаме вяра, че той е отсядал там по това време “, само че следователите възнамеряват да попитат Дейвис за това, когато той е в ареста.

 Джош Крюгер е работил като публицист и колумнист за търговски обекти във Филаделфия, откакто е прекарал пет години в градската администрация. class= Джош Крюгер е работил като публицист и колумнист за търговски обекти във Филаделфия, откакто е прекарал пет години в градската администрация. Джесика Грифин/The Philadelphia Inquirer/TNS/Zuma/File

Полицията сподели, че сред голям брой препоръки и помощ от обществеността и фамилията и приятелите на Крюгер, следователите са съумели да се насочат към Дейвис и да получат видеозапис на „ случая преди убийството “, само че не биха навлезли допълнително детайлности.

Крюгер, награден публицист, е отразявал въпроси, в това число правата на LGBTQ+, бездомността, ХИВ и пристрастяването в изявления като The Philadelphia Citizen и The Philadelphia Inquirer.

Той също по този начин е работил за град Филаделфия в продължение на пет години в функции в градския отдел по публично здраве, Службата за услуги за бездомни и Службата на кмета, съгласно LinkedIn.

Писанията на Крюгер се основават на персоналния му път на живот с ХИВ и прекарване на бездомността, съгласно неговия профил в LinkedIn, където той разказва себе си като „ разрушител на стигмата и бюрократичните силози “ и „ набожен в общото богатство “.

Той също по този начин показа своя опит за оцеляване на пристрастяването посредством обществените медии и продължи да работи с хора, занимаващи се с пристрастяване във Филаделфия.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР