Властите в окръг Маями-Дейд все още продължават с усилията си

...
Властите в окръг Маями-Дейд все още продължават с усилията си
Коментари Харесай

Близо 100 души все още са изчезнали в рухналата сграда във Флорида

Властите в окръг Маями-Дейд към момента не престават с напъните си за търсене и избавяне на изчезнали хора след рухването на постройка по-рано денем, оповестиха американските медии.

Най-малко 99 лица към момента са в неопределеност, до момента в който 51 души са избавени, като един човек досега е умрял вследствие на пострадванията си. В момента не е известно какво е предизвикало рухването на 12-етажната постройка . Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис съобщи, че това е " драматичен ден " и че чиновниците се надяват, че ще намерят още оживели.
 Един умрял и един ранен, откакто кола се вряза в прайд церемониал във Флорида
Един умрял и един ранен, откакто кола се вряза в прайд церемониал във Флорида

Жертвите са от гей хор на Форт Лодърдейл

По-рано президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че чиновници от Федералната организация за ръководство при изключителни обстановки са на терен в окръга и че той чака губернаторът да разгласи публична изключителна обстановка, с цел да може федералното държавно управление да помогне.

Крайбрежната постройка е издигната през 1981 година В момента на пазара на недвижими парцели има няколко жилището с две спални, като цените им са от 600 000 до 700 000 $ .

Районът е с композиция от нови и остарели жилища, къщи, кооперации и хотели, с заведения за хранене и магазини, обслужващи поданици и туристи. Районът обезпечава ослепителен контрастност от паниката и блясъка на близкия Саут Бийч с чувството за по-спокоен квартал.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР