Властите в обмислят възможността за връщане в японската столица на

...
Властите в обмислят възможността за връщане в японската столица на
Коментари Харесай

Токио все по-близо до извънредно положение

Властите в обмислят опцията за връщане в японската столица на изключителното състояние заради влошената епидемиологична обстановка. Това заяви губернаторът на Токио Юрико Койке, осведоми ТАСС. Той акцентира, че в актуалната обстановка решението би трябвало да бъде взето неотложно.
През миналия ден в Токио са регистрирани най-малко 543 нови случая на коронавирусна зараза. По-рано през седмицата в Токио, както и в няколко други префектури на страната, бяха затегнати ограниченията против разпространяването на ковид. Преди това, сходни стъпки бяха подхванати в префектурите Хиого, Мияги и Осака. В последната управляващите желаеха въвеждането на ексклузивен режим заради внезапно повишаване броя на новите случаи на инфекцията.
 Токио изиска да бъде оповестено изключително състояние Токио изиска да бъде оповестено изключително състояние
Местните управляващи в Токио приканиха японското държавно управление да разгласи изключително състояние заради повишаването на новите случаи на коронави...
Японските управляващи вкараха ексклузивен режим в няколко района на страната още на 7-ми януари. Почти незабавно след анулацията му обаче се възобновява наклонността към увеличение броя на инфектираните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР