Властите в някои региони в Италия обявиха по-строги ограничения в

...
Властите в някои региони в Италия обявиха по-строги ограничения в
Коментари Харесай

В Италия обявиха по-строги ограничения в обществения живот заради К-19

Властите в някои райони в Италия оповестиха по-строги ограничавания в публичния живот за битка с разпространяването на ковид а, съобщи ДПА.

Пристигащите от чужбина на остров Сицилия ще би трябвало да се подлагат на тест при влизане на острова и да се записват в специфичен уеб страница или при доктор. От на следващия ден всички лица на възраст над 6 години ще би трябвало да носят маска на публични места, в това число навън. " Със започването на сезона на гриповете навлизаме в деликатна фаза на епидемията ", сподели през вчерашния ден ръководителят на сицилианската администрация Нело Музумечи при оповестяването на новите ограничения. Те ще бъдат в действие минимум до края на октомври.

Преди седмица в региона Кампания с основен град Неапол бе въведено наложително носене на маски и навън и това ще важи минимум до 4 октомври. С североизточния крайбрежен град Генуа също има условие за носене на маски на открито.

В цяла Италия маските са наложителни в магазини, влакове и в други затворени пространства, както и в интервала от 18 ч. до 6 ч. тук-там с доста хора. Вчера в страната бяха регистриран 1766 новозаразени, с които броят им стана към 310 хиляди. Починалите са 35 800.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР