Властите в Николаев съобщиха, че в петък сутринта руските войски

...
Властите в Николаев съобщиха, че в петък сутринта руските войски
Коментари Харесай

Русия не спира с нощните удари по Одеса и Николаев

Властите в Николаев оповестиха, че в петък сутринта съветските войски са направили ракетна офанзива против града , при която е разрушена девететажна жилищна постройка, а под руините може да има хора.

Ръководителят на Николаевската регионална администрация Виталий Ким написа в канала си в Телеграм, че в региона на града са били чути седем детонации, като най-малко две от тях са били отвън рамките на града.

По думите му освен това две ракети са попаднали в жилищен регион , като едната от тях е била девететажна постройка. " Сериозни вреди, хора под руините ", написа Ким и разгласява първите фотоси от мястото на случая - на тях се виждат изгорели коли и мощен огън. По първични данни са ранени осем души. Спасителната интервенция продължава.
 Отново ракетни удари по Днипро
Отново ракетни удари по Днипро

Има жертви

По-рано заместник-ръководителят на украинската президентска канцелария Кирил Тимошенко написа, че Николаев и Одеса са били ударени от дронове камикадзе. Според него в Николаев " безпилотен аероплан е нанесъл удари по града и по инфраструктурен обект в района ".

Тимошенко добави, че украинските сили за противовъздушна защита са свалили три дрона покрай Одеса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР