Властите в Москва съобщиха, че повечето от наскоро потвърдените случаи

...
Властите в Москва съобщиха, че повечето от наскоро потвърдените случаи
Коментари Харесай

Повечето от заразените с коронавирус в Москва са млади хора

Властите в Москва оповестиха, че множеството от неотдавна доказаните случаи на болни от ковид в съветската столица са измежду младежите , оповестяват медии.

Повече от половината от новите 212 случая в града за последните 24 часа са пациенти на възраст сред 18 и 40 година Само дребна част от тях са на възраст над 65 година Иначе в цялата страна са доказани за ден рекордните 302 случая.
 И в Русия се форсира разпространяването на ковид
И в Русия се форсира разпространяването на ковид

1 534 са записаните инфектирани досега

Руската столица е блокирана от през днешния ден сутринта след изненадващо решение на кмета на Москва, който подреди на жителите да не напущат домовете си с изключение на до хранителния магазин.

Междувременно министър председателят Михаил Мишустин изиска от районни те държавни управления да помислят за въвеждане на частична обсада.
 Тотална карантина в Москва, излизане от вкъщи – единствено при необходимост
Тотална карантина в Москва, излизане от вкъщи – единствено при необходимост

За всички възрасти...

Мишустин счита, че са нужни по-твърди ограничения на национално равнище.

В Русия са доказани 1836 случая, а деветима са умряли от новия ковид. Само в Москва са над 1000 случая.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 638 000 доказани случая, а умрелите са повече от 30 000. Регистрирани са случаи в 202 страни и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 724 000 случая и над 34 000 умряли в 177 страни, възстановили са се над 150 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР