Властите в Лос Анджелис обявиха, че въвеждат домашна изолация за

...
Властите в Лос Анджелис обявиха, че въвеждат домашна изолация за
Коментари Харесай

Пълна карантина в Лос Анджелис

Властите в Лос Анджелис оповестиха, че вкарват домашна изолираност за всички поданици на града поради растежа на заболеваемост от .
Според заповедта, оповестена на уеб страницата на кмета Ерик Гарсети, „ градът е покрай преломния миг “, след който броят на приетите в болница пациенти ще надвиши опциите на болничния фонд.
 Нови рестриктивни ограничения в Сърбия Нови рестриктивни ограничения в Сърбия
Очаква се през днешния ден държавното управление на Сърбия да гласоподава новите ограничения против разпространяването на COVID-19, препоръчани от спешния щаб, преда...
„ Тези печални обстоятелства за разпространяването на COVID-19 в нашия град значат, че би трябвало да върнем някои от по-строгите ограничавания, които бяха въведени напролет “, написа още в документа, съобщи БГНЕС.
По предписание на кмета, признатата през лятото заповед краткотрайно се заменя от друго предписание, „ належащо за отбраната живота и имуществото на Лос Анджелис “, което влиза в действие неотложно.
Всички поданици на Лос Анджелис се задължават да останат по домовете си, гласи решението. За бездомните управляващите би трябвало да дават краткотрайно леговище.
Жилището може да се напуща единствено при положение на нужда. Съгласно заповедта, всички предприятия и компании, чиято работа изисква наличието на чиновниците и служащите на място и не попадат в групата на изключенията, би трябвало да преустановят активността си.
 Учени показаха най-честата причина за заразяване с COVID-19 Учени показаха най-честата причина за заразяване с COVID-19
Заболелите членове на фамилията са най-честият източник на заразяване с ковид, разкриха учени, които разгласиха информация за...
В разпореждането са планувани и голям брой изключения. Продължават работа интернационалните институции, магазините за хранителни артикули, бензиностанциите и автосервизите, финансовите институции и доста други.
Гражданите имат право да употребяват техните услуги при нужда и прецизно съблюдаване на епидемиологичните ограничения.
За нарушение на заповедта жителите може да бъдат санкционирани и даже да бъдат наказани на отнемане от независимост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР