Властите в Коста Рика обявиха, че са открити останки в

...
Властите в Коста Рика обявиха, че са открити останки в
Коментари Харесай

Намерени са останки от самолета на основателя на фитнесите Mcfit. Милионерът и семейството му са били на борда

Властите в Коста Рика оповестиха, че са открити остатъци в морето, за които се счита, че са от двумоторен турбовитлов аероплан, пренасящ петима немски жители. Частният аероплан на фитнес-милионера Райнер Шалер е липсващ от радарите в петък над източното крайбрежие на страната.

Според манифеста на полета, на борда са били Шалер, приятелката му Кристиане Шикорски и техните деца. Те са пътували към Мексико.

Мистър Mcfit, както известно назовават Шалер, има повече от 250 фитнес салона, клиентите му са над 1,5 млн., а приходите му за 2020 година, които се цитират в бизнес изданията, са в размер на 188 млн. евро. Филиали на фитнес марката му има в в Австрия, Италия, Полша и Испания.

Личното положение на Шалер съгласно Business Insider е 250 млн. евро.

Самолетът, с който е пътувало фамилията, е бил 9 локалният Piaggio P.180 Avanti. Той е изхвърчал от Паленке, град, известен измежду туристите със своите археологически разкопки, два часа и 41 минути преди да изгуби връзка с насочващата контролна кула покрай Лимон.

Райнер Шалер е добре прочут в Германия освен със студиата си за мускули, само че и заради една голяма покруса. Шалер беше притежател на компанията уредник на фестивала за електронна музика Love Parade. През 2010 година 21 души починаха, смачкани от тълпата, а а над 500 бяха ранени, по време на изданието му в западния немски град Дуйсбург. След нещастието Шалер разгласи, че фестивалът се анулира дефинитивно.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР