Властите в Копенхаген възнамеряват да забранят отдаването под наем на

...
Властите в Копенхаген възнамеряват да забранят отдаването под наем на
Коментари Харесай

Копенхаген забранява електрическите тротинетки в центъра на града

Властите в Копенхаген имат намерение да забранят отдаването чартърен на електрически тротинетки в центъра на града, което би било едно от най-строгите правила против признака на новата " стопанска система на шерването ", написа " Франс прес ". 

" Вече няма да е допустимо да наемете или паркирате електрическа тротинетка в множеството от най-застроените региони в Копенхаген от 1 януари ", съобщи градският отдел за екологични и механически услуги в имейл до " Франс прес ". На процедура мярката ще забрани потреблението на тротинетките в историческия център на града и прилежащите квартали, където към този момент е неразрешено да се паркират. 

" За страдание, срещнахме огромни проблеми с тези електрически тротинетки. Изключително мъчно е за възрастните хора да се придвижват, когато се разхождат ", сподели общинският консултант Рун Дибвад по TV2. 

Мярката би трябвало да бъде утвърдена от общинския съвет, само че се радва на необятна поддръжка. Въпреки че са знак на " стопанската система на шерване ", тротинетките са рискови за другите, лавират сред пешеходците и биват паркирани неприятно - сочи практиката - поради което доста градове започнаха навсякъде да лимитират тяхната приложимост.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР