Властите в Хонконг обявиха днес, че смекчават санитарните мерки, че

...
Властите в Хонконг обявиха днес, че смекчават санитарните мерки, че
Коментари Харесай

Хонконг обяви смекчаване на санитарните мерки


Властите в Хонконг оповестиха през днешния ден, че смекчават санитарните ограничения, че към този момент няма да изискват потреблението на мобилно приложение за надзор на достъпа до множеството обекти на закрито и че идващите от чужбина ще могат да посещават питейни заведения и заведения за хранене незабавно след влизането си на хонконгска територия, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 32389
Отхлабването влиза в действие от на следващия ден, посочи на седмичната си конференция шефът на изпълнителната власт Джон Лий. В някои обекти, по-специално в заведенията за хранене, ще се изисква обаче и отсега нататък документ за имунизация.

Подобно известие направи през вчерашния ден и континентален Китай. То бележи прелом в курса на Пекин към отвод от политиката за " нулев коронавирус ". Властите обявиха, че престават да употребяват цифрово приложение, регистриращо пътуванията в райони с открити случаи на COVID-19.

На Хонконг бе позволено да ползва смекчена версия на китайската тактика за нулева приемливост към вируса, само че там се поддържаше до момента комплекс от рестрикции и правила, от дълго време изоставени от множеството страни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР