Властите в Германия откриха и задържаха 21-годишния Северин Красимиров, обвинен

...
Властите в Германия откриха и задържаха 21-годишния Северин Красимиров, обвинен
Коментари Харесай

Вижте как е бил заловен Северин в Германия

Властите в Германия откриха и задържаха 21-годишния Северин Красимиров, упрекнат за убийството на Виктория Маринова, за по-малко от 8 часа, оповестява bTV.

Във вторник към 12 ч. на обяд немските спецполицаи получават данни от българските си сътрудници, че търсят обвинен. По първичните данни се допуска, че той е в региона на Хамбург или в провинция Долна Саксония. Четири часа по-късно следите водят до жилище в градчето Щаде, близо до Хамбург. В акцията вземат участие полиция и спецчасти.

„ Около 20:15 ч. специфичните елементи щурмуваха жилището. Бяха арестувани двама мъже, които бяха отведени в полицейския сектор в Щаде, където бяха разпитани. След консултация с българските управляващи към среднощ потвърдихме самоличността на обвинения ”, обясни Фридо де Вриз, началник на престъпна работа.

Северин не е бил въоръжен и не е оказал опозиция. Жилището, в което е открит, е на негови родственици. „ Имаме издадена заповед по Шенгенската осведомителна система, което е равнозначно на Европейска заповед за арест. Прокуратурата в Целе поема случая ”, съобщи Томас Хакнер от Министерството на правораздаването в Долна Саксония.

Според немските медии Северин има към този момент записано нарушение в Германия. Срещу него е издадена наказателна процедура за подправяне на документи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР