Властите в Бургас издирват две момчета на 13-14 г., които

...
Властите в Бургас издирват две момчета на 13-14 г., които
Коментари Харесай

Вандали нападнаха велосипедите под наем в Бургас

Властите в Бургас търсят две момчета на 13-14 година, които са потрошили общинска стоянка за колела чартърен, с цел да откраднат едно от колелетата. Общината на морския град има видеозапис от вандалския акт и, както и в други сходни случаи, го е качила на уеб страницата си.

Атаката против стоянката стартира в ранните часове на 24 юни, а минути след 5 сутринта децата в последна сметка съумяват да откраднат колелото, откакто разрушават заключващия механизъм. То има чип за следене и е открито малко по-късно, изясни пред bTV шефът на Общинско дружество „ Трнаспорт” Андрей Румчев.
Велосипеди чартърен по улиците на Бургас Градът става първият в страната, който предлага сходна услуга
Колоездачите в града недоумяват за какво се атакува системата, която считат за комфортна и евтина – със стоянки по целия град и такса за прилагане от 1 лева на час.

„ Неприятно е, че към момента не престават тези произшествия, на нас ни коства значително средства възстановяването”, разяснява Андрей Румчев.
Увеличават се кражбите на колела в София Според експертите всяка година най-вече откраднати колела има при започване на сезона
По думите му записът към този момент е в Министерство на вътрешните работи и децата не престават да се търсят. Родителите им са застрашени от актове до 5000 лева за вандалската демонстрация. Румчев означи, че Бургас към този момент се следи от 900 камери, като оператори ги наблюдават непрекъснато и се работи над това полицейски патрул да се изпраща незабавно към мястото на обещано закононарушение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР