Властите търсят отговори в случай, различен от всички в историята“,

...
Властите търсят отговори в случай, различен от всички в историята“,
Коментари Харесай

Дългата десетилетие мистерия на неидентифицирана жертва на катастрофа все още спъва детективите

Властите търсят отговори при положение, „ друг от всички в историята “, който остави детективите в неразбиране от съвсем десетилетие.

Минаха девет години, откогато неидентифициран мъж беше блъснат и погубен при драматичен пътен случай в Уолтъмстоу, Лондон. Мистериозният мъж не е носел никаква форма за идентичност при себе си, когато е открит, и макар че съществуват негови фотоси, същинската му идентичност в никакъв случай не е била доказана.

Смята се, че името му може да е Брайън Уолъс, само че към момента нито един член на фамилията не се е появил. Тъй като в понеделник се навършиха девет години, откогато мъжът беше съборен, благотворителна организация, помагаща на фамилии при неуредени случаи на изгубване, издаде нова молба някой да излезе, с цел да хвърли нова светлина.

Мъжът беше ударен в 22:20 на 22 януари 2015 година, до момента в който се разхождах покрай кръчмата The Bell на Walthamstow. През миналите девет години доброволците от Locate International се пробваха „ неуморно “ през последните ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР