Властите с подробности за задържаните за нападението на мъжа под

...
Властите с подробности за задържаните за нападението на мъжа под
Коментари Харесай

Трима души са обвинени за отвличане на мъжа под Бузлуджа

Властите с детайлности за арестуваните за нападението на мъжа под Бузлуджа

Тримата са упрекнати и в това, че на 30 ноември в гориста околност, южно от връх Бузлуджа, в землището на Шипка са отлекли мъжа. Спрямо единият е повдигнато обвиняване и за опит за ликвидиране на мъжа.

По делото е открито, че тримата обвинени са отвлекли мъжа и с автомобил го откарали в околност под връх Бузлуджа. Там го малтретирали, като му бил нанесен побой и прободни рани в корема.

Пострадалият мъж бил завързан за дърво, след което тримата си тръгнали. Пострадалият е бил открит от инцидентно преминаващ жител, който подал сигнал на тел. 112.

Тримата обвинени са арестувани за период от 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение - непрекъснато задържане.

Подробности по случая бяха изнесени на брифинг на Окръжна прокуратура и ОД на Министерство на вътрешните работи. В него участваха Дичо Атанасов, областен прокурор, Георги Видев, зам.-окръжен прокурор, и Николай Колев, шеф на ОД на МВР-Стара Загора.

" Първоначално потърпевшият се е опитал да подведе проверяващите служители на реда, откакто излиза от анестезия. Той е разказал, че се е срещнал с нападателите си в ресторанта на жп гара Казанлък, напили са се и те са го пребили.

По-късно излиза наяве, че той и двамата му нападатели се познават, а разногласието сред тях е за изчезнала движимост, която не е доста скъпа ", разгласи старши комисар Николай Колев.

Раненият 34-годишен казанлъчанин, гражданин на ромския квартал " Кармен ", е опериран, без заплаха за живота и е нормализиран.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР