Властите публикуваха нови подробности за предмети, открити в дома на

...
Властите публикуваха нови подробности за предмети, открити в дома на
Коментари Харесай

Голяма актуализация в случая с говеждо уелингтън, който уби трима след ядене на смъртоносни гъби

Властите разгласиха нови детайлности за предмети, открити в дома на обвинявания в убийството на гъби Ерин Патерсън след ареста й.

49-годишната -old беше арестувана през ноември за гибелта на трима души от фамилията на някогашния й брачен партньор по време на обяд в Леонгата, Австралия, през юли. Тестовете по-късно демонстрираха признаци на отравяне от смъртоносни гъби, за които се твърди, че са сервирани с обяда с говеждо месо Уелингтън.

Впоследствие готвачът Патерсън беше задържан и упрекнат в три убийства и пет в опит за ликвидиране. Австралийската федерална полиция претърси дома на Патерсън в границите на часове откакто й беше повдигнато обвиняване, употребявайки кучета за следене.

Сега излязоха детайлности какво е открито вътре. По време на заповедта кучето изследовател Джорджия откри USB, SIM и micros предпазена цифрова карта, беше казано на чуване във вторник. Комисарят на AFP Рийс Кершоу сподели: „ Кучето Алма с софтуерен детектор откри мобилен телефон, пет iPad-а, камера за просле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР