Властите призовават гостите на спа център в Ню Мексико да

...
Властите призовават гостите на спа център в Ню Мексико да
Коментари Харесай

„Вампирски процедури за лице“ заразяват с ХИВ и хепатит десетки клиенти на спа център

Властите приканват гостите на спа център в Ню Мексико да се явят за проби за ХИВ, хепатит В и хепатит С. Много от клиентите са инфектирани след разкрасяващи и подмладяващи лечения, в това число и с „ вампирски процедури за лице ". Министерството на здравеопазването на Ню Мексико проверява случаите, свързани с VIP Spa в Албакърки през 2018 година Но жалбите валят и до през днешния ден.
„ Въпреки всеобщите проби на над 100 клиенти на VIP спа центъра по време на първичното следствие през 2018 година, някогашен клиент неотдавна даде позитивен тест за ХИВ “, се споделя в прессъобщение на щатската здравна институция от края на юни. „ Лицето не е било тестван преди този момент, което поражда опасения, че може да има други, които към момента не са диагностицирани. “
След този нов случай са открити още и управляващите вземат решение да възобнови следствието на към този момент затворения спа център. След първото следствие притежателят на елитния санаториум се е признал за отговорен по пет закононарушения за упражняване на медицина без лиценз.
Вампирските процедури за лице, от време на време наричани „ кръвни процедури за лице “ или „ вампирски лифтинг на лицето “, включват взимане на кръв от ръката на човек. Кръвта се върти в специфична центрофуга. Като резултат тромбоцитите биват изолирани и по-късно се инжектират в кожата благодарение на спринцовка или с устройство за микроигла.
Практикуващите настояват, че процедурата може да понижи бръчките и мимическите гънки по лицето, както и да усъвършенства положението на кожата като я направи да наподобява по-млада. Има малко доказателства в интерес на лекуването. Но, да, има проучвания, сочещи, че процедурата усъвършенства положението на кожата. Промяната била забележима, откакто на една и съща група пациенти първо бил подложен безплоден физиологичен разтвор, а след това – личната им кръв. 
Въпреки че самият развой не е изключително рисков, рисковете за здравето идват от това какъв брой чисти са иглите, употребявани при процедурите и по какъв начин се борави с кръвта.
„ От значително значение е кръвта, отстранена от тялото ви, да се поддържа стерилна. В противоположен случай може да развиете зараза “, написа Американската академия по дерматологична асоциация (AADA) на своя уеб страница.
„ За вашата сигурност оборудването също би трябвало да следва същия развой, който центровете за кръвопреливане употребяват, с цел да се уверят, че вашата лична кръв се инжектира назад във вас. Ако получите непозната кръв по простъпка, може да се разболеете. “
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР