Властите на САЩ се опитват да разберат от американски технологични

...
Властите на САЩ се опитват да разберат от американски технологични
Коментари Харесай

Как американски чипове се озоваха в руски оръжия? САЩ започват разследване

Властите на Съединени американски щати се пробват да схванат от американски софтуерни компании по какъв начин американски чипове са се озовали на съветска техника, която се употребява по време на войната в Украйна. За това написа, базирайки се на източници.

Федерални сътрудници започнаха да разпитват американски софтуерни компании за това по какъв начин техните компютърни чипове са се озовали в съветско военно съоръжение, намерено в Украйна.

Според изданието Министерството на търговията на Съединени американски щати дружно с Федералното бюро за следствие (ФБР) организират консултативно следствие. Както е маркирано в публикацията, създадени в Съединени американски щати чипове и други електронни съставни елементи са открити в съветските безпилотни летателни апарати, радарни системи, както и танкове, съоръжение за наземно ръководство и крайбрежни кораби.

Както отбелязва изданието, явно доста от съставените елементи са създадени " преди доста години, преди Съединени американски щати да затегнат рестриктивните мерки за експорт " през 2014 година То също по този начин разяснява, че в продължение на доста години американските компании могат законно да продават чипове на Русия без авансово позволение от държавното управление на Съединени американски щати.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР