Властите на предлагат по 100 долара на всеки, получил първата

...
Властите на предлагат по 100 долара на всеки, получил първата
Коментари Харесай

По 100 долара за ваксиниран срещу COVID-19 в Ню Йорк

Властите на оферират по 100 $ на всеки, получил първата доза коронавирусна ваксина, съгласно профила на кметството в Twitter. " От петък вземете първата доза ваксина за COVID-19 в центъра на града и след това вземете 100 $. Всичко е просто ", се споделя в известието, представено от БГНЕС.

Това не е първият ход да се насърчат жителите на Ню Йорк да се имунизират - напролет управляващите пуснаха лотарийни билети за имунизирани. Имаше и публични начинания: по-специално една неправителствена организация в подмяна на даване на документ за имунизация провежда разпространяване на цигари с марихуана, чиято приложимост не е противозаконна в Ню Йорк.
 20-минутна заря в Ню Йорк във връзка имунизирането на 70% от популацията (ВИДЕО) 20-минутна заря в Ню Йорк във връзка имунизирането на 70% от популацията (ВИДЕО)
Властите в Ню Йорк проведоха фойерверки, траяли към 20 минути, в чест на имунизацията против ковид на 70% от жителите на...

Според Министерството на здравеопазването на града, 54,4% от жителите са изцяло имунизирани против ковид в Ню Йорк, други 4,8% са отчасти имунизирани.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР