Властите на Обединеното кралство имат правомощието да глобяват една десета

...
Властите на Обединеното кралство имат правомощието да глобяват една десета
Коментари Харесай

Репресиите срещу зеленото промиване в Обединеното кралство могат да оставят големия бизнес със солидни глоби

Властите на Обединеното кралство имат пълномощието да глобяват една десета от световния оборот на бизнеса, в случай че бъде потвърдено „ зелено умиване “. А неотдавнашен отчет открива, че съвсем половината от огромните предприятия в Обединеното кралство са изложени на риск.

В Обединеното кралство 4 от 10 огромни компании ще бъдат изправени пред солидни санкции за екологично почистване през 2024 година, когато влезе в действие доста стягане на закона за отбрана на потребителите от Органа за конкуренция и пазари (CMA) и Европейски Съюз.

Според нов разбор на устойчивостта от информационната платформа Compare Ethics, бизнесът към момента не смекчава действителния риск, което включва бързо изменяща се среда, в която всяко изказване за резистентност би трябвало да бъде подробно тествано от тях, апропо.

С изменящите се регулации в Обединеното кралство и Европейски Съюз „ към този момент не е толкоз просто, едвам мислите за квадратче за отметка от упражнение за сходство с регулатора “, каза Аби Морис, гл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР