Властите на Калифорния предложиха щедри стимули на всички жители на

...
Властите на Калифорния предложиха щедри стимули на всички жители на
Коментари Харесай

Калифорния дава парични награди при ваксинация

Властите на Калифорния предложиха великодушни тласъци на всички поданици на щата, които пожелаят да се имунизират против COVID-19. Срокът е средата на идния месец, когато се планува цялостно отваряне на стопанската система. Кампанията в размер на 116,5 милиона $ е нещо невиждано до момента в Съединените щати.

Губернаторът на Калифорния, демократът Гавин Нюсъм, оглави акцията за увещание на скептичните към имунизациите против ковид. Залага се не на наказания, а на бонуси. Сто милиона $ са заделени за първите два милиона калифорнийци, които се имунизират, считано от 27 май.

" Всички получавате стимулационни карти за 50 $ и късмет за присъединяване в изтегляне, при което 15 души ще получат награди от по 50 000 $. Ще създадем това на 4 юни и още веднъж 15 души ще получат по 50 000 $ на 11 юни. На 15 юни ще раздадем още 15 млн. $ - по един милион и половина на 10 души ", сподели губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм.

В други щати оферират билети за бейзболни мачове, стипендии за образование и финансови награди. Жителка на Охайо завоюва от
лотария 1 млн. $. Калифорния надмина всички с помощта на невиждания остатък в бюджета на щата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР