Властите на Херсонска област в близко бъдеще възнамеряват да инициират

...
Властите на Херсонска област в близко бъдеще възнамеряват да инициират
Коментари Харесай

Херсонска област влиза в състава на Русия?

Властите на Херсонска област в близко бъдеще имат намерение да предизвикват въпроса за присъединението на района към Руската федерация, тъй че тя да стане пълновръстен индивид, предава ТАСС, цитирайки заместник-ръководителят на окупационната администрация на Херсонска област Кирил Стремусов.

На 11 май Стремусов, който се показва като представител на военно-гражданската администрация на Херсонска област, съобщи, че

Украинските управляващи неведнъж заявяваха, че ще се стремят към освобождението на Херсон от съветските военни.

45-годишният Кирил Стремоусов е локален политик и един от водачите на украинското придвижване против имунизация за ковид. През 2019 година той беше обвинен в присъединяване в офанзива против редакцията на херсонски вестник със сълзотворен газ и травматични оръжия.
 Херсонска област стартира да изнася зърно за Русия
Херсонска област стартира да изнася зърно за Русия

Работи се и по доставките на слънчогледово семе

Припомняме, че краткотрайните управляващи в Херсон оповестиха, че. Херсон беше първият украински регионален център, който още в първата фаза на войната в Украйна. Според съветските медии мирният живот последователно се възвръща в тази област. На 9 май за първи път от осем години в района.

На 21 февруари Путин разгласи, а на 24 февруари разгласи началото на " специфична военна интервенция " в Украйна в отговор на апела на водачите на сепаратистите в Донбас за помощ.
 Как Русия се закрепва в окупираните от нея територии
Как Русия се закрепва в окупираните от нея територии

Москва твърди, че няма да окупира Украйна, само че дейностите й демонстрират обратното
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР