Властите на Германия не знаят къде са над 30 000

...
Властите на Германия не знаят къде са над 30 000
Коментари Харесай

Германските власти загубили следите на 30 000 мигранти

Властите на Германия не знаят къде са над 30 000 души, на които бе отказано леговище и които би трябвало да изоставен страната. Това заяви вестник „ Билд “, базирайки се на данни на федералната статистическа работа.
През декември 2016 година 54 437 лица са подлежали на изселване от Германия. Но същата година единствено 23 617 души са получавали предвижданите от закона помощи. Властите нямат информация къде са останалите 30 820 души.
"Не е изключено лицата, подлежащи на изселване, в някои случаи да са напуснали страната или да са се укрили “, декларирали в немското Министерство на вътрешните работи в отговор на въпрос на „ Билд “.
По-рано водачите на консервативния блок ХДС/ХСС Ангела Меркел и Хорст Зеехофер оповестиха, че е реализирана договореност да се ограничи притока на мигранти до 200 000 души годишно. Договореността бе реализирана в хода на договарянията за съставяне на съдружно държавно управление след парламентарните избори през септември.
Меркел съобщи още, че този контракт е „ добра база за начало на предварителни договаряния “ с партията на свободните демократи (СвДП) и "зелените " за сформирането на държавното управление.
Но в отговор „ зелените “ обявиха, че държат на изразената си към този момент позиция за събиране на разграничените бежански фамилии и това право не би трябвало да бъде ограничавано от квотите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР