Властите лъжат, че Русия постига целите си в Украйна.Това обяви

...
Властите лъжат, че Русия постига целите си в Украйна.Това обяви
Коментари Харесай

В руския ефир: Властите лъжат, че постигаме целите си в Украйна

Властите лъжат, че Русия реализира задачите си в Украйна.

Това разгласи съветският публицист Максим Юсин по време на посещение в пропагандно предаване.

" Руски представители не престават да упорстват, че всичко в Украйна върви по проект, че всички цели на специфичната военна интервенция ще бъдат реализирани. Но дано си напомним какви цели бяха сложени преди съвсем година, точка по точка. " Демилитаризация " - украинската армия според мнозина е доста повече боеспособна, в сравнение с преди 10 месеца. Въобще, ясно е, че демилитаризацията не е сработила ".

Той посочи, че украинците са получили западни оръжия, " за каквито не са и мечтали ". 

" Денацификация - пленените в Мариупол командири на " Азов " не бяха изправени пред съд, макар че имаше такива проекти. Те бяха сменени и като цяло концепциите им са по-популярни в Украйна от всеки път. " Сигурността на Русия " - НАТО, с присъединението на Швеция и Финландия, доста ще се приближи до Санкт Петергбург, а обичайни съветски области като Воронежка, Белгородска и Курска, без да загатваме Кримска, са под непрекъснат обстрел. Преди година това щеше да наподобява необикновено ".

Юсин приключи с последната цел на " специфичната военна интервенция " - " сигурността на жителите на Донбас ".

" Според управляващите на ДНР през цялата 2001 година (вероятно засяга 2021 г.) 7 цивилни умират в цялата република. В момента нямаме точни данни, само че към този момент бе упомената цифрата " 1100 " за починали мирни жители след 24 февруари. Но това не включва жителите, които са били мобилизирани и са починали. Нещо повече - линията на фронта не е преместена надалеч от Донецк и бомбардировките не престават ".

Накрая журналистът се обърна към съветските управляващи.

" Така че всичко ли върви по проект, или е време да признаем, че това не е по този начин и да се изправим малко, най-малко формалната изразителност ".

All declared goals of the " special military operation " are achieved to the exact opposite - propagandist Maksim Yusin.

Are they beginning to suspect something?
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Интересно е да се следят ужасените лица на останалите посетители в студиото, до момента в който изслушват тази безмилостна деконструкция на 10-месечната военна акция.

Изявлението на Юсин е непряка офанзива и към самия Владимир Путин, който преди два дни разгласи, че " динамичността на специфичната военна интервенция е позитивна ".

A man that looks like Putin says there are positive trends in the " special military operation " after spending 10 months taking a town with 10,000 population, razing it to the ground.
— Dmitri (@wartranslated)

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР