Властелинът на Ада става консултант на полицията в хитовия криминален

...
Властелинът на Ада става консултант на полицията в хитовия криминален
Коментари Харесай

Крими сериалът „Луцифер“ по bTV Action

Властелинът на Ада става съветник на полицията в хитовия престъпен фентъзи сериал „ Луцифер ” („ Lucifer “), който потегля от 9 октомври (сряда) в ефира на bTV Action . Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 20:00 ч. bTV Action следва да покаже всички шест сезона от „ Луцифер “ един след различен, като четвърти, пети и шести ще бъдат излъчени премиерно за България .

Сериалът наблюдава завладяващата историята на прословутия Луцифер Морнингстар (Том Елис) . Неговата задача е да посреща душите на грешниците в Ада, като за задачата има специфични свръхестествени сили, с които подготвя мъртвите да разкриват най-големите си секрети. Нещастен от битието си на страж и отговорник за реда в „ долния свят “, той взема решение да абдикира от трона си и се отдръпва в Града на ангелите – Лос Анджелис, където се заема с управата на известния нощен бар „ Лукс “.

Очарователен, харизматичен и демонски хубав, Луцифер се любува на нехаен живот с вино, музика и дами, до момента в който един ден пред клуба му не е осъществено ликвидиране на красива певица. За първи път Господарят на Ада усеща, че като че ли нещо вътре в него се е пробудило. Подобна мисъл тормози както него, по този начин и доближения му дявол Мазекийн , избрал за земно олицетворение облика на красива млада дама (Лесли-Ан Бранд) .

Луцифер стартира да оказва помощ на полицията в Лос Анджелис в следствието на закононарушението, а с това притегля вниманието на контрольор Клоуи Декър (Лорън Джърман) . Първоначално тя подхожда към него с извънредно съмнение, само че след това е заинтригувана от способността му да изкарва на бял свят най-мръсните секрети на хората. Тя стартира да работи взаимно с Луцифер и се оказва единствената, ваксинирана против неговите качества.

Докато си сътрудничат в разрешаването на случая с убийството на поп звездата, Луцифер остава изумен от вътрешната и външната хубост на Клоуи. Свикнал да вижда само най-мрачното в душите на хората, в този момент той стартира да намира нов смисъл в битието отвън тъмнината на Ада…

„ Луцифер “ е основан на историята на именития комикс персонаж, основан от Нийл Геймън за поредицата „ The Sandman “ (1989-1996 г.) и доразвит от Майк Кери в „ Lucifer “ (2000-2006 г.). В облика на Луцифер Морнингстар феновете ще видят Том Елис . Красавецът е добре прочут от многочислените си функции в редица хитови сериали. В ролята на  детектив Клои Декер пък се превъплъщава Лорън Джърман („ Пожарникарите от Чикаго “, „ Хавай 5-0 “).

Не пропускайте да наблюдавате епизодите на „ Луцифер “ от начало до край – от 9 октомври (понеделник), всеки делник от 20:00 ч. по bTV Action!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР