Железопътните пътници виждат отменени и закъснения след проливен дъжд

...
Влаковете може да бъдат отменени, забавени до 90 минути или
Коментари Харесай

„Влаковете може да бъдат отменени, забавени до 90 минути или преразгледани“, се казва в изявлението.

Изображение: Дъждът през нощта Снимка: Метеорологична служба

„Очаква се голямо прекъсване до 9 сутринта.“

Повреда на надземни електрически проводници доведе до затваряне на всички железопътни линии през Stevenage. Клиентите бяха предупредени да не пътуват по маршрути, които обикновено минават през гарата.

Съобщава се за прекъсване и през Tulse Hill в Lambeth и Cheltenham Spa, както и между Lewes и Wivelsfield в Източен Съсекс и Западен Илинг и Грийнфорд в западен Лондон.

Изображение: Микробус се движи през наводнения по път към Доулиш, Девън

По-рано наводненията предизвикаха прекъсване на железопътните линии в Бърнам, Бъкингамшър и между Суонзи и Ландриндод в Уелс, с и двата инцидента оттогава са изяснени.

Времето в Обединеното кралство: Ново предупреждение за обилни валежи в части от Англия на фона на предупреждения за наводнения от опашката на бившия ураган Лий

Метеорологичната служба издаде жълто предупреждение за дъжд в части от югоизточна Англия от 16:00 ч. в сряда до 3 ч. сутринта в четвъртък.

Изображение: Хора вървят през дъжда и влажното време във Виктория, Лондон Изображение: Дъжд пада върху магистрала M5 близо до Тонтън, Съмърсет

Тази сутрин се прогнозират слънчеви заклинания за източната част на Англия, докато някои силни и гръмотевични дъждове може да избухнат на други места през деня, преди да намалят вечерта.

Метеорологът от Met Office Aidan McGivern каза: „Ивица дъжд ще се изчисти до началото на четвъртък и това ще бъде последвано от слънчеви периоди и дъждове с ниско налягане, никога не твърде далеч от Обединеното кралство.

„Малко по-хладно времето, заедно с някои студени нощи, е вероятно, докато се приближаваме към уикенда."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР