Влагат се близо 500 000 лева в текущи ремонти на

...
Влагат се близо 500 000 лева в текущи ремонти на
Коментари Харесай

Ремонтират уличната мрежа в Попово за 500 000 лева

Влагат се близо 500 000 лв. в настоящи поправки на уличната мрежа в Попово. Работи се по три улици от пътната инфраструктура на града, оповестиха от администрацията на кмета Людмил Веселинов.

Текущ ремонт на стойност 222 580 лева ще бъде осъществен на уличната настилка по ул. "Генерал Баранов " - от бул. "Михаил Маджаров " до ул. "Панайот Хитов ", и ул. "Цанко Церковски " - от ул. "Габровска " до бул. "Михаил Маджаров ". Той включва асфалтиране, замяна на бордюрите и покачване на шахтите.

Ще бъде ремонтирана и част от ул. "Фотинова ". Самата реорганизация на улицата е разграничена на три стадия, като все още община Попово ще работи по втория от тях, където уличната настилка е в най-лошо положение. Става дума за правата от ул. "Панайот Хитов " до "Тръбна мебел ".

Стойността на строително-монтажните работи е 267 215 лева Парите ще бъдат употребявани за укрепване на основите на пътя, замяна на канализацията, асфалтиране, изработка на дъждоприемни шахти и на бордюри.

Срокът за осъществяване на дейностите по обектите е 90 календарни дни. Предвид зимните условия, има възможност работата по обектите краткотрайно да бъде прекъсната до настъпването на подобаващи условия за работа, прецизират от общинската администрация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР