Владо Пенев е един от възможните водещи на шоуто „Стани

...
Владо Пенев е един от възможните водещи на шоуто „Стани
Коментари Харесай

Звезда от Под прикритие измества Ники Кънчев в Стани богат

Владо Пенев е един от вероятните водещи на шоуто „ Стани богат “, трансформира хората в богаташи против верни отговори на забавни въпроси, написа "Таблоид ". Шоуто скоро ще се завърне в ефира, само че на Нова, а на Българска национална телевизия.

В момента се водят договаряния сред продуцента Нико Тупарев, който държи лиценза за предаването, и генералния шеф на националната телевизия Коко Каменаров за преместването на формата, досега вървял в ефира на Нова. Цели 13 години – от 2001 до 2014-а, просветителното шоу се излъчваше в ефира на Нова с лицето на предаването до в този момент - водещия Ники Кънчев. Журналистът обаче е ангажиран с други планове и в този момент трескаво се търси негов заслужен заместител. Сред най-спряганите имена е любимецът на публиката Владо Пенев.



Стартът на световноизвестната игра е част от новата програмна скица на публичната телевизия, чиято цел е да се вдигне рейтингът. Каналът към този момент разгласи и конкурс за нови излъчвания. След като емблематичният водещ на българския „ Стани богат “ Ники Кънчев е запазен за Нова ТВ и „ Биг Брадър “, то се постанова на продуцентите да търсят друго лице, което пък е обвързвано по някакъв метод с Българска национална телевизия.

На този аршин дава отговор най-много артистът Владо Пенев, който като се изключи че взе участие в няколко сполучливи сериала на държавната медия – да вземем за пример „ Под прикритие “, е бил водещ и на няколко нейни излъчвания. През последните няколко месеца Владо е свалил 20 кг и към този момент е в топ форма за нови инициативи. Други обсъждани имена като водещи са това на Александър Сано, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Драгомир Драганов (Драго Чая).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР