Владо Михайлов е човекът събрал най-много таланти в себе си,

...
Владо Михайлов е човекът събрал най-много таланти в себе си,
Коментари Харесай

Владо Михайлов: Мечтаех за музика, сега е сбъдната мечта. Всеки път я сбъдвам пак и пак на сцената

Владо Михайлов е индивидът събрал най-вече гении в себе си, само че най-важното е, че знае по какъв начин да остави диря в публиката. Въпреки, че взе участие допълнително от 70 кинопродукции, споделя, че музиката е неговата движеща мощ. Победителят в " Като две капки вода " потегля на лятно турне.

 

" Това турне е нещо, за което всеки човек като мен си мечтае да му се случи. И то се случва. Това са пет града. Пет дати. Започваме на 21-ви август в София, 30-и в Пловдив, 31-и във Варна. През септември на 20-и сме в Бругас в Летния спектакъл и на 21-и сме в Плевен. Родният град на майка ми. Така че аз в действителност доста се вълнувам и доста се веселя, че ще се забележим онлайн с толкоз доста хора ", показа той в студиото на " Събуди се ".

 

" Имам прочувствени мемоари във всеки един от градовете, само че за Плевен е особено чувсгвото ми. На това място сме карали летата и за мен ще е изключително вълнуващо да се забележим с публиката. И то е финала на турнето ни. За в този момент ", уточни Михайлов.

 

Певецът съобщи, че към момента не се е отърсил от еуфорията след шоуто " Като две капки вода ".

 

" Много дълго те държи едно такова премеждие. Интересно е. Интересно е в действителност какъв брой дълго те държи страстта. Просто тази сила, която си предаваш с публиката, и фактът, че това въпреки всичко е запечатано на камера и се случва в малкия екран. И можеш да видиш още веднъж и още веднъж някои от тези моменти. Много е зареждащо. Много е прочувствено. Бяхме страховит екип с всички други, които бяха там. Всички участници са просто страхотни актьори. Много яки хора. И екипът. Беше в действителност ужасно ", показа той.

 

Владо Михайлов споделя, че продължава и със театралните изяви и почитателите му могат да го гледат в представлението „ Аз и ти, преди ние “, в което взе участие с Йоанна Темелкова. Заедно с другата си колежка от сериала „ Братя “ Неда Спасова съумяха да снимат филм „ Защото обичам неприятното време “, който сега е в интервал на постпродукция. Режисьор и сценарист на кино лентата е Яна Лекарска и това е история за двама души, които би трябвало да се преоткрият, да потърсят себе си в предишното и да се простят с някои нещо от предишното, които са останали като котви и им пречат да продължат напред.

 

Артистът признава, че има доста и разнообразни фантазии. Преди време е мечтаел за музиката, която да се трансформира в мотор на живота му само че в този момент към този момент е сбъдната фантазия за него. Всеки път я сбъдва още веднъж и още веднъж на сцената. Вече двадесет години е на сцената и в този момент с турнето ще има опция да събере всички обичани хора и случки. Щастлив е, че е съумял да пее всички тези песни през годините.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР