Владо Карамазов се отнесе към Камен Донев с доза ирония,

...
Владо Карамазов се отнесе към Камен Донев с доза ирония,
Коментари Харесай

Карамазов благодари на Камен Донев, че му преотстъпи Икара

Владо Карамазов се отнесе към Камен Донев с доза подигравка, откакто сътрудника му се отхвърли от номинацията си за премията „ Икар “. Донев бе номиран за „ водеща мъжка роля “ за театралните награди в спектакъла „ Сирано дьо Бержерак “, а негови противници бяха Владимир Карамазов за „ Опашката “ и Александър Митрев за „ Бартълби “.

Церемонията за връчването на премиите бе в неделя вечерта в Народния спектакъл в Световния ден на театъра. Призът, както Lupa.bg заяви, отиде при Карамазов, който обаче не беше в залата, нито бе изпратил сътрудник или другар да го получи. Днес обаче той благодари от страницата си в обществените мрежи освен на Съюза на артистите, който връчват премиите, само че и на Камен Донев за решението му, като по този метод го взе на майтап.

„ Благодаря на съюза на Българските актьори за номинацията за основна мъжка роля в представлението " Опашката " и на Камен Донев, че общително ми преотстъпи премията. Благодаря! “, написа артистът, който от години сполучливо се изявява и като фотограф и към този момент завоюва и куп награди за свои фотоси.

Владимир Карамазов получи десетки поздравления, като част от почитателите му непосредствено подлагаха на критика Донев за прекомерно надменното му държание. Много сътрудници на артиста го поздравиха обществено за заслужения " Икар ".



Както Lupa.bg първо заяви Камен Донев схванал, че премията ще завоюва Карамазов и е решил да се направи на забавен и по тази причина разгласява ироничното си писмо часове преди церемонията в неделя. През последните години Донев съумя да се изпокара с маса сътрудници и фенове, които упрекна, че не харесали дебюта му в киното „ Уют “, въпреки че филмът не е нищо изключително.

Самата пиеса " Сирано дьо Бержерак " пада неведнъж от афиша на Театъра на армията, като повода бе странното държание на Камен Донев, който залива екипа на спектакъла с непрестанни и голословни искания.

Ето и неговото словоизлияние от неделя: " Скъпи, сънародници…Многоуважаеми колеги…Почитаеми членове на комисията…Честит интернационален ден на театъра! Тъй като съм надълбоко разчувствуван от идните награди на Съюза на артистите в България “ИКАР 2022”, където съм номиниран в категорията “Водеща мъжка роля” за ролята Сирано дьо Бержерак в едноименната режисура на Театъра на Българската Армия, оповестявам, че нямам психофизическата мощ да се явя на раздаването на премиите довечера. Затова, в случай че съм награден, както и чакам, взех решение да преотстъпя премията на останалите двама номинирани и си резервирам правото да бъда номиниран още веднъж. Ваш, Камен Донев (Комерсиален актьор) ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР