Владислав Стоянов отново е на терена! Вратарят игра за Лудогорец

...
Владислав Стоянов отново е на терена! Вратарят игра за Лудогорец
Коментари Харесай

Владислав Стоянов отново в игра след 966 дни

Владислав Стоянов още веднъж е на терена! Вратарят игра за " Лудогорец 2 " в мач от футболната Втора лига против " Хебър " Пазарджик.

Стоянов позволи 3 гола и игра цялостни 90 минути, а завръщането си направи 966 дни, след последния си мач.

Снимка: facebook.com/pfcludogorets1945

Вратарят пази за " Лудогорец " против " Дунав " (2:2) на 18 март 2017 година Два дни по-късно той получи тежка травма на лагера на националния тим.
Владислав Стоянов пред bTV: Ще се завърна по-силен (ВИДЕО) Мъжкото момче на "Лудогорец " за спорта и фамилията
Той скъса пателарно сухожилие в лявото коляно. Контузията е рядко срещана в спорта и наложи футболистът да бъде незабавно опериран. Първоначалните прогнози бяха, че той ще отсъства от 6 до 8 месеца.

Снимка: facebook.com/pfcludogorets1945

Само че затруднение и поява на бактерия след интервенцията наложи спомагателни интервенции, които оставиха 32-годишния перничанин отвън терените повече от плануваното. Той даже призна преди време, че кракът му е бил заплашен от ампутация.
30 месеца по-късно: Владислав Стоянов още веднъж тренира с " Лудогорец " Очаква се вратарят да бъде подготвен за игра до края на месеца
Въпреки упованията, че ще приключи кариерата си, Стоянов съумя да се завърне във футбола. Първата му пълноценна подготовка беше през септември 2019 година, а против " Хебър " той още веднъж облече фланелката на " Лудогорец ".

Снимка: facebook.com/pfcludogorets1945
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР