Владислав Панев продължава да е зам.-председател на парламентарната група на

...
Владислав Панев продължава да е зам.-председател на парламентарната група на
Коментари Харесай

Оставката след селфито с Пеевски още не е факт

Владислав Панев продължава да е зам.-председател на парламентарната група на „ Демократична България “ (ДБ) макар поръчката му от 10 декември, че се отдръпва от поста, написа flagman.bg.

Той провокира съществено неодобрение измежду съратниците си, откакто си направи селфи със скандалния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание, което пусна във „ Facebook “. Панев даже бе свикан от някои да се отдръпна като депутат.

Ден след селфито обаче от Демократична България оповестиха, че той подава оставка, само че единствено като зам.-председател на парламентарната група. Самият Владислав Панев удостовери, че се отдръпва от поста.

Към този миг обаче това не се е случило.

Флагман потърси господин Панев с въпроса да не би парламентарната група да не е приела оставката му.

„ Няма подобен филм “, отсече той. „ Оставката ще влезе в действие идващите дни безусловно, просто си има някаква вътрешно-групова процедура. “

Процедурата по подаването на оставка в тази ситуация е обикновена. Владислав Панев или неговата парламентарна група просто следва да я записват в деловодството на Народното събрание. След това ръководителят на Народното събрание би трябвало да я разгласи неотложно на идващото пленарно съвещание. До момента това не се е случило.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР