Владислав Панев от ПП - ДБ и Тома Биков от

...
Владислав Панев от ПП - ДБ и Тома Биков от
Коментари Харесай

Владислав Панев и Тома Биков не се скараха за бюджетния дефицит

Владислав Панев от Политическа партия - Демократична България и Тома Биков от ГЕРБ дебатираха за бюджетния недостиг в предаването " Пресечна точка " по Нова тв. 

" Ако финансовото министерство си събира приходите както предходната година беше, мисля, че сегашният бюджет няма да е със 7% недостиг, а с доста по-нисък. 
Бяхме образували някакво болшинство, което съумя да спре най-големите постъпателни оферти за повдигане на разноските и съм уверен, че в идващия парламент ще създадем същото, стига да има малко по-стабилна политическа конюнктура, ще се образува парламентарно болшинство, което да образува разноските и бюджетния недостиг в малко по-нормални равнища. Най-важното е да се оттласнат промените и в регулаторите. Това би осигурило триумф и разцвет, България има огромен капацитет. " - разяснява Владислав Панев.  

" Миналата година бяха събрани по-малко доходи макар инфлацията, което беше добре. Основата е реализирането на обществените финанси в доста бърз порядък от време. Той не е от няколко месеца, най-вероятно ще продължи няколко години, с цел да се върнем в една постоянна позиция. Това ще ни даде опция да решаваме и по-нататъшни проблеми. Сега Българската страна живее ден за ден, това е институционална деградация. " - добави Тома Биков.  

" Значи имате обща цел за бюджетния недостиг ", заключи водещият на " Пресечна точка " Михаил Дюзев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР