Владислав Панев от Демократична България и Даниел Митов от ГЕРБ

...
Владислав Панев от Демократична България и Даниел Митов от ГЕРБ
Коментари Харесай

Митов към Панев: Ако някой е имал страх от Митрофанова, то това са били ПП, БСП, ДБ и ИТН

Владислав Панев от „ Демократична България ” и Даниел Митов от ГЕРБ влязоха в неприсъствен разговор кой не е разрешил чуването на президента на Украйна Зеленски в предишния парламент. Повод за разногласието сред двамата сегашни народни представители стана Facebook статус на Панев.

„ Седем месеца откакто депутатите от Зелено придвижване внесохме в Народното събрание искане за чуване на президента Зеленски, през днешния ден втора партия поддържа това въпреки всичко да се случи. Тогава председателският съвет на Народното събрание просто не му обърна внимание, евентуално от боязън какво ще каже Митрофанова.  Дето се споделя по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай ”, написа определеният за депутат от Демократична България.

От своя страна Даниел Митов разяснява, че в случай че някой е имал боязън от това какво ще каже Митрофанова за чуване на Зеленски, това са били единствено и само предходните ръководещи.

„ При цялото ми почитание, само че председателският съвет и предходното Народно заседание се доминираше от Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Т.е. ръководещите болшинство. Следователно, в случай че някой е го е било боязън, какво ще каже Митрофанова, то това са били тогавашните ръководещи ”, отговори Даниел Митов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР