Владислав Панев е подал оставка от поста зам.-председател на Парламентарната

...
Владислав Панев е подал оставка от поста зам.-председател на Парламентарната
Коментари Харесай

Депутатът Владислав Панев подаде оставка след селфи с Пеевски

Владислав Панев е подал оставка от поста зам.-председател на Парламентарната група на "Демократична България " /ДБ/. Това удостовери за Българска телеграфна агенция ръководителят на групата Христо Иванов. Той съобщи, че Панев остава народен представител в 47-ото Народно заседание, съобщи Българска телеграфна агенция.

Оставката на Панев идва след селфи в коридорите на Народното събрание с народния представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски в четвъртък.

Във връзка със фотографията Панев написа във Facebook: "По мотив селфито на деня. Говорихме с публицисти в коридорите на Народното събрание, когато Пеевски мина около нас. В кръга на шегата го извиках за селфи и той се отзова. Това е всичко. Нито го познавам, нито сме говорили, нито съм го виждал различен път ".

"Поднасям най-искрените си извинения на всички хора, които са се почувствали наранени от селфито с Пеевски през днешния ден. Очевидно е, че съм сбъркал. Логиката ми беше фотография със признака на корупцията в България ", посочи в различен собствен пост в обществената мрежа Панев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР