Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала има заслужено място в

...
Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала има заслужено място в
Коментари Харесай

Влади Въргала: Когато човек прави нещо за другите, не очаква то да се превърне в негова голгота

Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала има справедливо място в родния шоубизнес, откакто построи незабравимия ефирен облик (на Въргала) и сложи основите на родната ситуационна комедия. Не пропусна да побългари и концепцията за скрита камера с предаването си „ Пирон “. Разбира се има и още доста заслуги за положителното въодушевление на българите. 

 

Към днешна дата той е на екран с третия сезон на „ Съни бийч “, където влезе в ролята на татко чудак на Младен – героя на Иво Аръков. През май ще го гледаме и в киноепоса за Георги Аспарухов – „ Гунди – легенда за любовта “.

 

Макар да има редица предложения за участия в продукции, Въргала ги отхвърля, тъй като не му харесват. Приел да взе участие в „ Съни бийч “, защото намира сериала за един от най-хубавите и занимателни в този бранш. Във кино лентата „ Гунди – легенда за любовта “ пък извършва ролята на треньора Шивача, която самичък си избрал. Именно той е бил единственият човек, който е мачкал Гунди. Когато футболистът избухва и демонстрира на какво е кадърен, Шивача (Георги Генов) схваща, че Аспарухов е скъп камък.

Твърди, че отдръпването му от актьорството преди години, е било умишлен избор, защото не виждал никакъв смисъл в това да дава, също така нямало и пари в тази работа. В един миг майка му получила инсулт и заживял на квартира, избухнала и войната в Украйна и по тази причина се наложило да оказва помощ на родственици, което пък на собствен ред наложило да стартира работа, защото хората към него се нуждаели от финансови средства. Твърди, че на него самия пари не му трябват. Категоричен е, че за него най-важното нещо е да има смисъл от това, което прави.

 

Определя присъединяване си във ВИП Брадър преди десетилетие като тестване, което претърпял и за което не съжалява. Влязъл в къщата в миг, в който желал да потъне вдън земя, да не вижда и чува никого, да не прави нищо, защото към този момент бил банкрутирал, фамилията му се разпадало, нямал работа и не намирал смисъл в нищо от това, което правил към оня миг.

Най-лоша била безпътицата – не виждал нищо, което може да го ангажира, с цел да продължи напред.

 

Признава, че когато прави нещо за другите, последното нещо, което очаквал е, то да се трансформира в негова голгота. След снимането на кино лентата „ Операция Шменти шапки “ обаче си споделил, че в случай че му е обещано в този момент да напусне този свят, ще го стори благополучен, защото основал нещо, от което в действителност имало смисъл.

Изведнъж обаче си дал сметка, че никой не приказва за кино лентата, а за това, че е банкрутирал и е изгубил жилището си.

 

Подчертава, че филмът е предизвестие за всичко това, което се случва към днешна дата – хората през днешния ден са врагове един с различен, манипулират ги и ги експлоатират. Подчертава, че историята, разказана във кино лентата, е най-тъжната, представяна в миналото по комичен метод. Историите, които развивал преди време като сюжети, към този момент са действителност. Не крие тъгата си от това, че страната ни и целият свят, са тръгнали по едно доста хлъзгаво наклон, водещо до тинята и канализацията.

 

Няма друга жена в живота си след раздялата му с Джани. Убеден е обаче, че и да се появи друга жена в живота му, няма какво друго да й предложи, с изключение на да се видят за 15 минути сред подготовките или да разходят майка му в парка.

 

Признава, че около всички неща, случили му се около банкрута, измършавял с 16 кг., които не може да си върне по никакъв метод.

„ Когато човек не спи и не яде, организмът стартира да се храни от тялото. Залиняването от бодърствуване е най-нездравословното, най-трудно се възвръща изгубеното по този метод тегло “, заключава Въргала.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Владислав Карамфилов Влади Въргала Съни бийч Операция Шменти капели Иво Аръков Георги Аспарухов Гунди
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР