Владислав Горанов е играл ролята на нощното шкафче на Бойко

...
Владислав Горанов е играл ролята на нощното шкафче на Бойко
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Горанов играл ролята на нощното шкафче на Борисов


Владислав Горанов е играл ролята на нощното шкафче на Бойко Борисов. Това съобщи Ивайло Мирчев от " Демократична България " пред БиТиВи за.

По думите му Българска социалистическа партия от ден на ден наподобява на " Възраждане " - социалистите са срещу рационализация на армията и срещу помощта за Украйна. Мирчев отхвърли Демократична България да се коалира още веднъж с Българска социалистическа партия, в случай, че от групировката са декларирали, че ще се коалират за изборите на 2 април с " Продължаваме промяната ".

Санкциите по закона " Магнитски " са ориентирани към българското общество и всичко това е позор за нас. Това, което Съединени американски щати споделят, че от общо 9 глобени в Европейски Съюз, осем от тях са в България. Крайно време е да се позамислим за какво се получава по този начин и би трябвало да излезем от персонажите от този случай, настоя Мирчев.
 Даниел Митов: Да се желаят доказателства от Съединени американски щати за глобите на Горанов
Даниел Митов: Да се желаят доказателства от Съединени американски щати за глобите на Горанов

Партиите не могат да носят отговорност за дейностите на обособени персони

Вторият пакет от наказания по закона " Магнитски " е удар и по съветското нуклеарно лоби. В " Магнитски " едно бе казано, че подкупите са давани на партиен водач в България, а в " Магнитски " -2, че са одобрявани подкупи посредством схеми, акцентира той.

Ивайло Мирчев посочи също, че Демократична България не са отсъствали от никакво гласоподаване в Народното събрание. От Демократична България няма никой глобен, само че има глобени от ГЕРБ , заяде се той.

Все още не е обсъждано във формата на Демократична България и в съдружния формат д али да се работи за импийчмънт на президента . Президентът с ходовете си разчита повече на персоналните си убеждения, в сравнение с да следва националния интерес, сподели още той.
 Радев разиска с Джим О`Браян новите наказания по Магнитски
Радев разиска с Джим О`Браян новите наказания по Магнитски

За модернизацията на България е належащо законодателният развой да бъде транспарантен, счита президентът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР