Владимиров бе застрелян във входа на блока, в който живее,

...
Владимиров бе застрелян във входа на блока, в който живее,
Коментари Харесай

СГП внесе в съда обвинителния акт по делото срещу Румен Тонев за убийството на психолога Иван Владимиров

Владимиров бе убит във входа на блока, в който живее, на 8 февруари вечерта. Тонев е стрелял с револвер “Байкал ”. Освен това данни от следствието демонстрират, че Тонев е осъждан на санкция през 1996 година за нелегално владение на муниции. Той е платил санкцията си и е оправдан.

 

Според прокуратурата вечерта към 22:30 часа Владимиров отишъл до дома на съседа си, като мотивът било открито зацапване с черна субстанция, наподобяваща машинно масло, по входната врата на дома му, като това не се случвало за първи път. Двамата провели къс диалог, който прераснал в вербален спор, в хода на който обвиненият взел от вкъщи си законно притежавания си револвер марка " Байкал ", който бил зареден, насочил го към главата на Владимиров и стрелял.

 

Обвиняемият издърпал тялото на жертвата по посока една от входните порти на жилищната постройка, която водела към вътрешния двор и го оставил в пространството сред посочената врата и вратата към избените пространства, на която подпрял главата на Владимиров, след което се прибрал в дома си.

 

Шумът от изстрела бил чут от очевидци, които излезли от домовете си и слезли по стълбите. Двама от тях забелязали кръв по етажната площадка пред жилището на обвинения и траяли към входната врата, водеща към вътрешния двор, където разкрили тялото на съседа им и подали сигнал в Министерство на вътрешните работи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР