Владимир Зомбори вдигна публика и жури на крака тази вечер

...
Владимир Зомбори вдигна публика и жури на крака тази вечер
Коментари Харесай

Владимир Зомбори май ще е големият победител в Капките, тази вечер направо ги уби (ВИДЕО)

Владимир Зомбори подвигна аудитория и жури на крайници довечера в шоуто „ Като две капки вода “. Роденият в Пловдив актьор се впусна самоуверено в голямото предизвикателство да влезе в обувките на певицата с необикновен глас Adele.

Бутонът на шанса отреди на спечелилия от първи лайв да се извърши носталгичната балада Hello. Обявената за “Кралица на разрушените сърца “ певица извършва лиричната балада с съпровод на пиано и песента се трансформира в цялостен шлагер, а клипът на Hello е гледан съвсем 3 милиарда пъти в интернет, а в изявление пред Опра Уинфри по-късно Адел разкрива, че песента е за намирането на себе си. Всеки неин концерт стартира с тази ария, защото намира за необичайно да поздрави публиката с Hello по средата на шоуто.

“Страшно я одобрявам, само че вокално ме тормози по какъв начин ще я извърша. Основната ми цел ще е да опиша нейната история. Адел е с огромен диапозон на гласа и доста високи тонове “, показа терзанията си Зомбори преди осъществяването.

„ Настръхнах!!! Фантастичен! “, „ Дълбок реверанс, Владо “, „ И тази година спечелилият носи името Владо! Поздравления! “, „ Отвя ги! Страхотно осъществяване! Браво! “ – това са единствено част от стотиците позитивни мнения незабавно след осъществяването. Facebook безусловно прегря от положителни мнения.

В първия лай успеха сграбчи точно Владо с безупречната реплика на Джъстин Тимбърлейк. Актьорът сподели и забележителни танцувални умения с шлагера Sexy Back.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР