Владимир Зомбори покори сърцата на цяла България с участието си

...
Владимир Зомбори покори сърцата на цяла България с участието си
Коментари Харесай

Влади Зомбори покори сърцата на феновете с участието си в Капките,наричат го новия Стефан Данаилов

Владимир Зомбори покори сърцата на цяла България с присъединяване си в шоуто " Като две капки вода ". Актьорът изпъква със своя голям гений и свестно държание, а мачовското му лъчение му завоюва прозвището - новия Стефан Данилов.

 

Актьорът от спектакъл „ Зад канала “, който играе на сцените на театрална работилница „ Сфумато “ и Народен спектакъл „ Иван Вазов “ и взе участие във филмите „ Миграцията на паламуда “ (2012) и във „ Воевода “ (2016), влезе в едно изцяло ново начинание, впускайки се в приключението да имитира родни и световноизвестни артисти. Оказа се обаче, че това му се отдава и то с лекост.

 

Зомбори завоюва още първия епизод на сезон 12 на " Капките ", в който по личен избор имитира поп легендата Джъстин Тимбърлейк. С осъществяването си той отвя конкуренцията и завоюва сърцата на журито и феновете пред дребния екран.

 

За втория лайф обаче бутонът на шанса му отреди нелеката задача да се превъплъти в гласовитата английска изпълнителка Адел, но и това не стресна надарения Зомбори.

 

“Страшно я одобрявам, само че вокално ме тормози по какъв начин ще я извърша. Основната ми цел ще е да опиша нейната история. Адел е с огромен диапозон на гласа и доста високи тонове ", показа терзанията си Зомбори преди осъществяването.

Но стъпвайки на сцената, артистът влезе изцяло в ролята си, а гласовите му данни изненадаха журито.

 

" Настръхнах!!! Фантастичен! ", " Дълбок реверанс, Владо ", " И тази година спечелилият носи името Владо! Поздравления! ", " Отвя ги! Страхотно осъществяване! Браво! " - това бяха единствено част от стотиците позитивни мнения незабавно след осъществяването.

 

За страдание, крайният избор отреди второ място на Владо Зомбори, като челна позиция зае Наско от Б.Т.Р., който се превъплати в Лучано Павароти.

 

Това не се хареса на феновете на Зомбори, които заляха Facebook с хвалби за имитацията на Адел.

 

" Нарочно го направиха, с цел да има различен победител, да не е за повторно Зомбори, откакто и предишният път завоюва като Джъстин Тимбърлейк. Бутат ги, в случай че може всеки от тях да излезе най-малко веднъж победител, което не е почтено. Зомбори нямаше еднакъв и трябваше справедливо да си грабне успеха. Все отново това е и съревнование, с изключение на шоу, и е жалко да ги подценяват ", гласи един от мненията.

 

Коментарите в обществените мрежи ясно демонстрират, че от години не е имало толкоз положително преобразяване. Да не приказваме, че става въпрос за мъж, който влиза в женски облик и то на една от най-пеещите певици в света, която даже неповторими певици не съумяват да имитират. 

 

Самият Зомбори не разяснява обстановката, само че за всички е ясно, че с помощта на силноразвитото си чуство за комизъм и благия си манталитет, артистът приема присъединяване си в " Капките " като развлечение, а успеха не е непременно.

 

„ Ще ми е забавно в тази компания през този сезон. Първото нещо, което един актьор би трябвало да възпитава в себе си, е почитание към сцената. Когато стъпиш на нея, би трябвало да осъзнаеш, че това е твоят миг и би трябвало да си оптимално квалифициран за това “, е мнението на Зомбори.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР