Владимир Зеленски ще се присъедини към срещата на върха с

...
Владимир Зеленски ще се присъедини към срещата на върха с
Коментари Харесай

Зеленски отново се обръща към лидерите на Г-7

Владимир Зеленски ще се причисли към срещата на върха с водачите на Г-7 посредством видеовръзка в сряда , сподели японският министър председател Фумио Кишида, часове откакто речта на украинския президент пред американски сенатори беше анулирана, предава " Ройтерс ".

Зеленски " ще се причисли към първата част " на срещата , която се провежда от японския министър председател Фумио Кишида, сподели държавният представител Хирокадзу Мацуно пред кореспонденти. Освен Украйна на договарянията ще бъдат разисквани обстановката в Близкия изток, поддръжката за разрастващите се страни и изкуственият разсъдък, написа Агенция Франс Прес, базирайки се на представител на Белия дом.

Зеленски във вторник, по време на която се очакваше да призове за продължение на финансирането.

Все още няма ясно пояснение за какво се е случило това.

Украинският министър на защитата Рустем Умеров, който сега е в Съединени американски щати, разгласи, че президентът ще организира брифинг, " идващия път, когато е допустимо ". Няколко източника на Украинската работа на BBC оповестиха, че това може да се случи идната седмица.

Този път, съгласно събеседници на BBC, речта на президента е била анулирана заради обстоятелството, че републиканците и демократите са се скарали за ограниченията на границата сред Съединени американски щати и Мексико.

Републиканци и демократи в Сената на Съединени американски щати сега договарят за, който включва помощ за Украйна, военна поддръжка за Израел и Тайван и пакет от ограничения за подсилване на границата на Съединени американски щати с Мексико.
 Джанет Йелън: Съединени американски щати ще са отговорни за провалянето на Украйна, в случай че не пратят помощи
Джанет Йелън: Съединени американски щати ще са отговорни за провалянето на Украйна, в случай че не пратят помощи

Нямаше да имат нито учебни заведения, нито лечебни заведения, нито служби за първа помощ, в случай че не бяха парите, които им изпращаме, съобщи тя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР