Владимир Зеленски няма да може да наруши частичната мобилизация в

...
Владимир Зеленски няма да може да наруши частичната мобилизация в
Коментари Харесай

Може ли Зеленски да наруши частичната мобилизация в Руската федерация?

Владимир Зеленски няма да може да наруши частичната готовност в Русия, сподели непрекъснатият представител на Руската федерация в международната организация Василий Небензя на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации нощес.

Той означи, че президентът на Украйна не се поколеба да запише няколко видеопослания на съветски през последните дни, с цел да се опита да провали частичната готовност, оповестена неотдавна в Русия: „ да вбие чеп сред управляващите и обществото съгласно рецептите на Майдана “.

„ И през днешния ден президентът Зеленски съобщи от екрана, че по време на мобилизацията преди всичко се приканват жители от неруска народност, колкото е допустимо повече мъже, представляващи коренното население на районите на Русия. Но това няма да работи в Русия “, акцентира дипломатът.

Според Небензя съветските жители " доста добре знаят къде е истината и къде е лъжата ", а също по този начин знаят защо се борят. Докато западните страни се стремят да обезкървят и разчленят Русия, а по-късно да я подчинят на волята си. И също така те " печелят милиарди долари от непознато злощастие ".

Постоянният представител на Русия заплаши, че в случай че Киев не осъзнае своите неточности и стратегически неверни калкулации и най-сетне не стартира да се управлява от ползите на своите жители, тогава процесът на бягство на украинските територии към Русия, както беше направено в Донбас, Запорожие и Херсонска област, ще продължи.

Анатолий Храмчихин, заместник-директор на Института за политически и боен разбор, показва нуждата от преструктуриране на осведомителната работа в Русия.

„ Фактът, че Москва се оплаква от апелите на Зеленски към руснаците в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, демонстрира, че това е проблем за нас ", съобщи той.

" Може даже да се каже, че е срам. Като цяло сме зле с осведомителната война. Официалните структури, в това число Министерството на защитата, са изключително зле с тези умения. Понякога се основава усещането, че въобще не са в положение да работят дейно в тази посока. Но това е сложен проблем, който трябваше да бъде решен не в този момент, а доста по-рано ", съобщи специалистът.

" СП ": - Може би президентът Путин би трябвало да се обърне към народа на Украйна? Особено след толкоз сполучлив референдум...

- Нека ви припомня, че още през март президентът предложи на украинските военни да смъкват Зеленски, само че нямаше резултат. Въпреки че, явно, те съществено разчитаха на това. Едва ли ще работи в този момент. Режимът в Украйна е доста непосредствен до тоталитарния.

Парадоксално е, само че в този момент Русия е доста по-свободна и по-демократична страна от Украйна. Въпреки че преди Майдана беше противоположното. Това дава преимущество на Киев – те могат да си очертаят линията по-бързо и по-ясно, тъй като има нацистка военна тирания.

В Русия има „ говорещи глави “, които могат сполучливо да проведат осведомителна акция. Но би трябвало някой да ги координира, с цел да няма несъгласия със сегашните публични представители, в това число военни.

Имаме потребност от някаква конструкция, сходна на Държавния комитет по защита по време на Великата отечествена война. Но този въпрос е по-широк от чисто осведомителна война, той визира цялата ни държавна конструкция като цяло.

На върха очевидно има така наречен " партия на мира ", която в сегашните условия е партия на националното изменничество. Тези хора в действителност желаят да се помирят и да създадат всичко както преди, макар че към този момент е явно, че „ както преди “ в никакъв случай няма да бъде.

Те имаха доста положителни бизнес благоприятни условия на Запад и желаят тези благоприятни условия да се върнат. Докато такива хора не бъдат прочистени, нищо положително няма да излезе нито на елементарния, нито на осведомителния фронт.

Няма огромни справедливи несъгласия в разбирането на дилемите на СВО сред обществото и страната “, споделя Дмитрий Журавлев, общоприет шеф на Института по районни проблеми. - Всеки има потребност борбата да приключи с наша победа, допустимо най-бързо и с дребни загуби. Но тактически, изключително на равнище PR, има заплаха от недоразумения.

СП: Защо?

- В Русия оповестиха частична готовност за 300 хиляди души. Но в това време оповестиха, че ще вземат хора от три категории съгласно здравословното положение: А, Б и В (тоест и тези с лимитирана валидност - бел.ред.). Най-вероятно уредниците на мобилизацията просто са играли на несъмнено място.

Но лаикът психически възприема това по друг метод, защото е явно, че би трябвало да има доста повече хора в категория А. Някой отива, без да задава доста въпроси, във военната работа за регистрация и регистриране. Но някой подозира, че в реалност ще изискат повече от 300 хиляди. И някои стартират да търсят прозорци на границата.

В Русия има 22 милиона, които подлежат на готовност. Включително доста резервисти, които дават отговор на всички нужни критерии. Защо измежду тях няма задоволително хора с военни специалности от категория А?

Освен това от практиката на частичната готовност към този момент е известно, че вземат и такива, които нямат военен опит. Тоест казусът е, че постоянно има разминаване сред това, което би трябвало да бъде и това, което е в реалност. Самият този факт буди терзание измежду младежите, тъй като измежду младежите съвсем никой не е воювал. Тези, които бяха в Чечня, към този момент не са млади.

Освен това има заплаха още веднъж да стартираме да преизпълняваме проекта, както предизвести помощникът на президента Фадеев. Освен това върху това се наслагват американско-украински имитации.

" СП ": - Зеленски в последното си послание твърди, че неруснаците се допуска, че са мобилизирани в по-голям брой от руснаците...

- Това, несъмнено, са нелепости. Но тази нелепост може да свърши работа. Защото за всяка майка нейното дете е единственото. В Дагестан, Марий Ел, Удмуртия, Бурятия, Татарстан или Башкирия те могат да изпратят повече призовки на фамилията, тъй като там има повече фамилии, в сравнение с в други райони. Просто имат повече младежи и не тъй като са башкири и татари...

Но като цяло украинската подправена продукция демонстрира, че на Зеленски не му остават толкоз доста козове. Ако Залужни можеше да мине през Москва с танк, той би го направил. Но това не е по този начин. Има потребност от повече уточнения.

Според военния сътрудник на плана WarGonzo Дмитрий Селезнев, с цел да завоюва, Русия би трябвало да усили присъединяване си в спора в Украйна.

- Ако се има вяра на това, което споделят от горната страна, то след провеждането на референдумите и приемането на освободените територии в състава на Русия са вероятни два сюжета: СВО да смени статута си на CTO - антитерористична интервенция или спорът с Киев ще бъде изведен на ново равнище.

Според мен колкото по-малко хибридност в този спор, толкоз по-добре за Русия. Правният режим на същото " военно състояние " има своите преимущества. Това не е единствено готовност на военнослужещите, тя, въпреки и частична, към този момент е оповестена, само че и преструктуриране на стопанската система, пропагандата и културата. Иначе нищо положително не ни чака. В момента въоръжените сили на Украйна пробиват фронтовата линия по река Оскол.

" СП ": - Да се оправят с частична готовност...

- Според мен върви почти обикновено. Някой отива самичък в службата за набиране на личен състав, някой заобикаля, някой е сграбчен на своя глава. Патриотичните публицисти се радват, демократичните се възмущават. Всичко както нормално. Русия е ръждясала машина, само че работи.

Постепенно хората ще бъдат въвлечени в този развой. Тук, в Донбас, хората са доста разчувствани от предишните референдуми и обстоятелството, че Русия ще ускори армията. Трябва да съберем сили и да довършим започнатото.

Разбира се, хората желаят дейните военни дейности да приключат допустимо най-скоро и обстрелът най-сетне да спре. Но в това време те ясно схващат, че могат да свършат единствено в случай че победим.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР